Projectes de referència

Hi ha moltes entitats, federacions, grups que fan una grandíssima tasca per crear espais culturals i de trobada. També generar la tasca de difusió, on presentarem alguns d’ells a continuació.

Festa i Folk

Festa i Folk és la plataforma de difussió de referència de la programació de música i ball Folk al País Valencià.

És un grup per crear una agenda folk entre totes i tots. Es poden publicar esdeveniments, cartells o altra informació rellevant sobre activitats concretes. 

 

Festa i Folk

Cercle Folk (mudant cap a FEMUDATRACA)

FEMUDATRACA (Federació Catalana de Músiques i Danses Tradicionals) és una iniciativa de les associacions de músics i balladors del món tradicional i folk.

Fins al moment present l’objectiu sota el nom de cerclefolk ha estat per posar en contacte de forma autònoma els balladors, les associacions, els músics de ball, els mestres de dansa i els programadors que es dediquen a promocionar el ball i la dansa als Països Catalans prenent el relleu de l’Aiquemballo que tan bon servei ha fet al món del ball folk del nostre país.

Actualment s’està treballant amb la formalització de la xarxa d’associacions sota una estructura legal en forma de federació.

Cercel Folk

Mou-te amb Ball Folk

Es tracta d’un grup de Telegram amb la finalitat de connectar a la gent interessada en anar a qualsevol ballada i festival Folk per tal de compartir cotxe. 

Es una iniciativa complementària al Telegram de Cercle Folk

personas plano medio que viajan coche

Unix-te a través del següent enllaç

Taverna Ball Folk

Debats, vídeos, festivals, preguntes, opinions, fotos, balls, partitures, músiques, il·lusions, Playlist i tot el que vulguis compartir del Ball Folk. Com si fossis a una Taverna!

taberna desenfocada

Unix-te a través del següent enllaç